D03+D04 DRUGS, ALCOHOL AND RELIGION


D03 Jeg tar en Mr.Mackey og sier bare det at drugs are bad, mkey? de bare dreper og ødelegger.
Alkohol derimot er greit i visse mengder og til en viss bruk. det vil si at alkohol er greit og gøy så lenge det ikke er tretten år gamle fjortissfitter som spyr, puler og snakker om hvor forferdelig morsomme de er som bruker det. Pølsefest er tingen!

D04 Religion er noe som jeg ikke klarer å tro på, men i motsetning til de fleste ikke-kristne på min alder klarer jeg allikevel å respektere folk som tror på det. Jeg har ingen interesse om å skrive 666 på kirkeveggene deres, le dem i trynet og kalle dem dumme [ vell - det finnes selvfølgelig visse grenser, f.eks de ekstremt kristne som skriker til alle "syndere" og ikke kristne at de ender opp i helvete om en ikke tror på deres Gud.] Jeg vil leve livet mitt slik som jeg vill uten å få dårlig samvittighet eller bli redd for at jeg kanskje har syndet eller spyttet Gud i ansiktet. Og så lenge de respekterer at jeg ikke trenger en religion eller gud for å leve livet [ selvom jeg klarer å se godene ved å føle seg trygg og som en del av noe ], kan jeg respektere dem for at det er deres valg. Det er ett eget valg, som jeg syns ingen andre utenom deg selv burde blandet seg opp i.


[ + flere goder ved religion - det gir meg inspirasjon. prester og nonner som syner er priceless! ]

4 kommentarer

Yuki

18.nov.2010 kl.16:47

Enig!

Agnethe

19.nov.2010 kl.14:36

Kristene som skriker ''syndere'' til alle andre, er _ikke_ kristene. Jeg er selv personlig kristen men er imot 90% av den offentlige kristendommen. Hvis de som kaller seg kristene hadde lest i bibelen og fått litt informasjon så hadde de skjønt at kristendommen i det fulle og hele egentlig kun handler om og være snill, ikke dømme andre og slikt. Men de gjør den største feilen selv og dømmer alle andre som ikke er som dem. Og når de sier at alle som ikke tror kommer til helvete så driter de seg bare ut, for Gud tilgir og Jesus døde på korset for våre synder (tror jeg ihvertfall) Så etter min mening er alle disse ekstremt ''kristene'' egentlig bare dumme og så ukristene som det er mulig og bli. I tillegg er menigheter helt sinnsyke, de manipulerer folk og nærmest skremmer folk til og tro, noe som er helt forkastelig, derfor bruker jeg heller tid på og lese i bibelen og få fakta isteden for og bli hjernevasket og sløse bort tiden min på å høre på idioter som bare tenker på makt og penger.

MAY LISBETH

19.nov.2010 kl.17:50

Agnethe: Agreed! :)

Catharina

20.nov.2010 kl.20:58

religion hadde vært en fantastisk ting om alle gjorde slik som agnethe sier at hun gjør. Selv kan jeg være like god og snill uten en religon, så jeg er enig med deg may lisbeth. Jeg respekterer alle som velger å tro, og forventer å bli respektert tilbake for den jeg er. Jeg tror på en måte jeg også, jeg tror på meg selv.

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits