D01 YOUR CURRENT RELATIONSHIP


♥ Espen Olsen, den vakreste fineste morsomste ekkleste teiteste og flotteste kjæreste ei jente kan få. Og at den jenta faktiskt er meg, har jeg fortsatt ikke helt forstått. det er helt rart.
Og for å være helt ærlig vil jeg egentlig ikke skrive så mye om oss, for jeg vet godt hvor fjortizz og fnisete jeg blir av det. Hele verden tror nok jeg overdriver og lyger til meg kjærleik for jeg bruker så store ord og så altfor lange setninger om hvor fantastisk han er. Men tro meg, det er sant.
Han er faktisk så utrolig som jeg skal ha det til. Helt fra topp til tå. Jeg vil dele alt med ham, gi ham hele verden, kysse han til han svimer av. Hele dagen. Hele tiden. For alltid. Håper du aldri blir kvitt meg ;*

3 kommentarer

inf3ct

15.nov.2010 kl.11:18

Du er heldig:] er så godt når man får seg en kjæreste som virkelig er så fantastisk, at man blir helt fortiss av å snakke om det, og som man kan bruke så mange store ord om, og mente alt! :)

Lucky girl! ^^

mustachethea

15.nov.2010 kl.22:19

eg tror eg må senda ei kaka te dåkke to.

MAY LISBETH

16.nov.2010 kl.08:05

mustachethea: JAAAAAAAAAAA!

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits