ER DETTE KARMAEN SOM SLÅR?

Jeg har aldri pleid å vær jenta som har dårlig flaks, men nå tror jeg "endelig" alt det jævlige jeg har gjort i mitt liv slår tilbake. Jeg kan helt ærlig ikke se noen annen grunn. For hvor stor er tjangsen for alt dette her skjer, helt tilfeldigvis på samme tid? Just check out this shitty list:
- Jeg bestiller hår, som er slitt bokstavelig talt 5-6 dager etter første bruk.
- Da jeg endelig får to piercinger på brystet, faller den ene ut og gjør livet mitt jævlig.
- Da jeg endelig bruker bart-ringen min, løsner barten og forsvinner.
-  Og da jeg endelig får fine tunnels med diamanter, blir det venstre øret betent, hovent og jævlig. Så nå får jeg ikke inn 20 mm lenger, for det er alt for stort og hovent. Derfor må jeg trappe ned i størrelser, og kan ikke bruke tunnelsa lenger. + det har allerede falt av diamanter.
- Jeg brekker den fineste nagla jeg har, og nå er den fucked.
-  jeg bestilte parykk til Halloween akkuratt en dag for sent, så nu får jeg den sikkert ikke før dagen etter vi har feiret det. Forstår ikke hvorfor jeg orket å bestille i det hele tatt. 

Det meste på listen er bare småting om jeg sammenligner det med ørene og piercingene mine da. Hele kroppen har gått imot meg, og frastøter seg det fineste jeg har. I hate my body.

4 kommentarer

Whiro

26.okt.2010 kl.22:58

Hahaha. Luksusproblem. ;p

Oda ♣

26.okt.2010 kl.23:43

oh fuck

Karoline

27.okt.2010 kl.09:10

Hørtes ikke koserlig ut i det hele tatt nei..

Catharina

27.okt.2010 kl.11:22

:(

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits