GJETT HVA JEG NAPPET AV KROPPEN MIN IDAG
Noe så helt ekstremt mindfuck. Og det var ikke vondt engang, den bare nappet litt i klærne. Jeg trodde ingenting hadde skjedd, før jeg hørte noe falt ned på gulvet. Og enda rarere? Det var ikke den nye, det var den gamleste. Og hele smykket datt ut, ikke bare kula. Men hele fuckings smykke bare falt ut av kroppen min. Så nå har mitt værste mareritt blitt ekte, for jeg har drømt om dette så satans mange ganger. og nå er det virkelighet. Kroppen min prikker og magen kniper. Hva skal jeg gjøre nå?

8 kommentarer

Kim Lien

24.okt.2010 kl.12:22

Sykt kjipt ! : /

Kari Kanari

24.okt.2010 kl.13:01

Det hender meg støtt og stadig med mine dermals på brystet! Jeg pleier bare å stappe dem ned i hullet igjen og smeller en teip bit over, og voila så god som nye etter noen dager. (Bare husk mens du har teipen på å dytte den i ny og ned hardt inn igjen, press den inn i huden igjen.. ^^ Funker på meg)

Kari Kanari

24.okt.2010 kl.13:15

SV: Jaaa-a.. eller på meg ihvertfall, kan jo på en måte ikke love at det funker på alle. Jeg liksom tar den lange enden på den, og stapper ned i hullet. Smekker en teip bit over og går i flere dager å presser den ned. På meg tar det noen dager før den sitter igjen, selvom den ikke gror ordentlig fast før om noen uker. Men det er jo sikkert bedre å prøve enn å måtte la den gro igjen, forså å håpe og krysse fingre for at arret gror såpass pent at det kanskje kan gå ann å sette en ny en der etter utallige måneder.

Kari Kanari

24.okt.2010 kl.13:32

SV: ja stapp den lange inn så mye du greier, så legger du en teip bit stramt over slik at den korte enden blir presset ned, så går du rundt og bare dytter dermalen ned så mye du orker og greier, gjør ikke noe om du går samme dag og/eller rett etterpå å presser på den.

Jeg pleier å kjenne etterhvert at den liksom glir ned i hullet, at den ikke ligger oppå huden:)

MEN VÆR OBS PÅ EN TING, dette skjedde med en av dermalene jeg hadde i ansiktet, det som skjedde var at mens jeg var i prossessen med å dytte den på plass igjen, (etter at jeg hadde greid å nappe den ut mens jeg av alle ting børstet håret.) greide ikke den korte enden å bli presset ned i hullet, det som skjedde var at den på en måte "gravde" seg et nytt hull, og jeg måtte gå å teipen den i flere uker før den grodde på plass, For da måtte jo kroppen gro ny hud og "lukke" seg over smykket. Høres mye verre ut en det egentlig er altså:p

Men bare ha det i bakhodet at hvis det virker som om det tar ekstra lang tid før smykket legger seg, eller at det danner seg veldig mye skorpe og puss, så kan det være det som skjer:)

Catharina

24.okt.2010 kl.21:24

Aww :( så trist!

håper du får den inn igjen som Kari skriver!

Pia

25.okt.2010 kl.00:43

Hvlrdan tas slike piercinger? Har alltid lurt på hvordan de festes.. Hehe:-)

mustachethea

25.okt.2010 kl.10:40

skjønne ikkje heilt koss detta kan ha skjedd... men eg suns du kan prøva å knø ann inn igejn :))

Karoline

26.okt.2010 kl.09:26

Ææww. Det høres så vondt og ekkelt ut.

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits