DAY ONE : TI TING OM DEGSELV.


♥ Noe av det vakreste som øynene mine kan se og noe av det deiligste kroppen min kan oppleve er å se Løvenes Konge. Det samme gjelder soundtracken, det er så perfekt at det nesten er litt skummelt. Kjenner jeg blir svimmel og fingrene klør bare jeg tenker på det. Det er ikke uten grunn at jeg pleide å leke løve nesten hver eneste dag som kid liksom. Jeg bare elsker det.
♥ Jeg pleide også å leke datteren til kaptein Sabeltann, det var min store drøm. Danset rundt på stuegulvet mens kaptein Sabeltann cd'en min spiltes på for fullt. Angrer fortsatt til den dagen idag at jeg ikke turte å gå ombord i sjørøverskipets hans i Dyreparken. Jeg var alt for redd kanonene og alt bråket. 
♥ På skolen skifter jeg ukontrollert personlighet, og blir helt annerledes enn jeg egentlig er. Tørr nesten ikke snakke med folk, og om jeg faktisk tørr har jeg ingenting å si. Det er nok skolen som har skylden i mitt ekstreme sosiale tap, jeg kan ikke huske sist jeg var meg for andre enn espen. 
♥ Jeg tror på ekte kjærleik [ klissete, men sant. ] Og det er nok det jeg er svakest for av alt i verden. Om jeg ikke får oppleve å gifte meg med den jeg elsker, dele alt med ham og ikke minst ha en å bli gammel med er livet mitt bortkastet. Kjærleik er det vakreste som finnes. 
♥ Jeg er sånn cirka det mest negative menneske jeg vet om.
♥ Jeg har mange drømmer og ideer, men mangler dessverre både mot og selvtillit nok til å gjøre noe av dem. Jeg ender nok som en av de gamle damene som kommer til å se tilbake på livet sitt og tenke "faen." Jeg vet det så jævlig godt, allerede nå - 60 år før det skjer. 
♥ Det beste godteriet jeg vet om er det som smaker surt. Og når jeg sier det som smaker surt mener jeg ikke alle de pussy greiene som f.esk "sure biler" og ting som det. Det må være virkelig surt, så surt at det nesten er på grensen til å bli litt vondt. Bare synd det er så få ting som er det.
♥ Jeg kan spise sånn ca hvor mye jeg vill uten å legge på meg. 
♥ Jeg har en favoritt føflekk, og den sitter midt på venstre lår. Hver gang jeg føler meg litt ute av verden, der alt er uvirkelig og ekkelt, kan jeg bare se ned på den og vite at jeg ikke drømmer likevel. Den er til og med en av de mange grunnene til hvorfor jeg aldri bruker bukser. 

♥ Under konserter er det noe som stopper hos meg, og jeg bare blacker out. På grunn av dette husker ingenting av for eksempel Manson konserten, noe som egentlig burde vært ett høydepunkt i livet mitt. Husker verken tid, sted, sanger eller oppsett. Helt tomt. Jeg er bare så evig glad for at jeg husker mesteparten av både Rammstein og Florence, selvom det er en del som er borte der også.
♥ Slenger til slutt på en siste ekstra, for pappa'n min: Jeg har arvet de stygge p'ene hans. Helt siden jeg var liten har jeg syntes at p'ene har skriver er så forferdelig awkward, men nå har jeg begynt å skrive dem selv. Men det er litt koselig også, det gjør meg bare til en enda større pappa jente.

2 kommentarer

Catharina

06.okt.2010 kl.12:22

aww. Jeg lekte "kapteinsabeltanntigere" jeg o.o jeg var tigern til kaptein sabeltann, med andre ord.. <3

Norah

08.okt.2010 kl.01:20

Jeg blacker også ut sånn på konserter! Jeg trodde jeg var den eneste!

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits