DANCEASFØCK

Dagen idag er en sånn dag hvor du våkner opp lenge før vekkerklokka di ringer, og det til og med med ett smil om munnen. En slik dag der du føler deg litt finere enn normalt, selvom du kanskje egentlig ser lik ut som du alltid gjør. Hvor du smiler til fremmede, holder opp dører og er litt hyggelige mot folk enn du egentlig pleier å være. Du klarer ikke å sitte stille til musikken, ruller litt på stolen og når du er alene smådanser du kanskje litt i håp om at ingen ser deg. Fniser, ler og rødmer uten grunn. 
Kinnene er varme, magen kribler og hodet svimmelt. 

Hvorfor vet jeg ikke. Kanskje fordi jeg endelig har fått litt etterlengtede skrubbsår på både armer og bein, fordi kjæresten har fått seg en mobil som faktisk har en fungerende skjerm og ikke minst fordi jeg fremdeles er så forelska hver eneste dag at det er på grensen til å bli litt vondt. 
Så derfor skal jeg ikke bry meg at ryggen min er forferdelig vond, halsen min er sår og nesen renner. Heller ikke om alle de utallige idiotene som ikke eier folkeskikk i dagens Norge. Alle de som ikke lar damer går først på bussen, de som trenger seg frem til steder å sitte selvom de vet godt at det er andre som har stått mye lenger enn dem og bussjåfører som kjefter uten grunn. Du aner ikke hvor opptatt jeg er av folkeskikk og hvor irritert jeg blir når folk bryter en av disse normene. Tror ikke folk flest er klar over hvor mye ett smil eller ett enkelt takk kan hjelpe på humøret til andre. 
Gosh, hør på meg. Jeg kjenner jeg blir litt flau, oppfører meg som om jeg var sytti allerede.3 kommentarer

Oda ♣

01.okt.2010 kl.09:28

true

Whiro

01.okt.2010 kl.10:22

Jeg er helt enig med deg. Jeg irriterer meg over de samme tingene!

Karoline

02.okt.2010 kl.17:58

Aww. Så herlig første delen. Og ble helt lost i animasjonen.... Skummelt. Og folkeskikk er det ikke så mange som har, irriterende over ungdom som er helt lost i det. Blæh. Voksne er ikke så flinke de heller da alltid.

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits