KJÆRE LILLE SØTE SNILLE FINE THEA

Blogg til Thea: Nå har du vært engelskmann/dame i snart to dager, og jeg har allerede overhørt samtaler bak meg om at Kristina og Ida savner tryne ditt. Det samme gjør vi på vår rad, men vi er litt mer beinharde og ikke snakker så mye om det. Håper du koser deg uendelige mye, at du sender brev ( adressen min står i boka jeg ga deg ( unnskyld for griningen btw, har fremdeles dårlig samvittighet ) og ikke minst at du blogger så mye og så ofte du bare klarer! vi er nysgjerrige nordmenn, og jeg klarer nesten ikke å vente på neste innlegg du legger ut. ) Ignore at vi begge ser drunk ut på bildet forresten. 
Oooooooooog jeg så forresten at "Knerten gifter seg" har premiere på kino den 26 september, men om du vil kan jeg vente til du kommer hjem så kan vi heller leie den og se på den sammen. blir ikke helt det samme å se den uten å kunne gjemme meg bak deg når jeg griner, skriker og fniser. Så du må skynde deg å komme hjem, for jeg vill se Knerten!

2 kommentarer

mustachethea

07.sep.2010 kl.18:53

maya, du e konge♥

og ja, du må venta te eg komme hjem!! Så ska eg ta me hjem litt Engelsk snop, åsså ska me kosa oss skikkelig :)))))

mustachethea

07.sep.2010 kl.18:54

tulla.. MYE snop!

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits