CUTEST WEEKEND EVER

denne helga har jeg vært på min aller første ordentlige date med kjærsten. vi spiste pizza til halv pris, drakk gratis brus, fniste og snakka hull i trynene på hverandre. Håper virkelig ikke det er lenge til neste gang, for det var kos kos kos. Vi shoppa også mye den dagen og på vei hjem hoppa plutselig Thea foran meg mens hun skreik så da ble jeg bare enda gladere og enda mer fnisete. Dagen ble avsluttet med at vi begge sovna under en film, og jeg måtte dra meg opp og ut for å rekke den eneste nattbussen. Det var helt forferdelig. [sorry for dårlig bilde btw, mobilen elsker meg].


Genseren jeg kjøpte meg er fra JC og smykke er fra Bikbok. Kjøpte meg også ett par armbånd fra H&M og om jeg ikke husker helt feil var det alt. [Og igjenn, sorry for fantastisk bilde kvalitet].


og igår stakk jeg, espen og henrik på Sommerock hvor blandt annet ett av mine favoritt lokalband spilte sin aller siste konsert og ikke minst hvor også Swallow Shallow, espen's band spilte. Vi var der i nesten sju timer og det ble mye kos [ slik som olav og henrik stresser med på bildet ], mye kaffe og mye musikk. Espen er forresten verdens fineste på scenen. Jeg sto blandt publikum og stressa med å ikke smile. Bilder kommer så fort Thea får lagt dem ut, for da kan jeg være en liten snik og låne ett par. Om det er greit da.. Sucker å ikke ha kamera selv, jeg haterrrrrrr det. Er lei av mobil bilder.


shitless

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits