SJOKOLOKOLADEPIKER


minibilde av minimeg. 
Jeg hadde det helt fantastisk gøy sammen med thea idag! vi satt på sjokoladepiken i litt over to timer og spiste to par sjokolader hver og drakk en farlig dyr caffe mocca (som btw ikke var verdt 44kr). Etter på ble det litt shoppingz, og fangsten ble ett smykke til tredve kroner og ett par øredobber som jeg skal prøve å lage om til ringer. og nå er jeg så sliten at jeg snart svimer av, men det var verdt det. 


kan legge ut bilder av smykket og øredobbene/ringene imorgen, they are pretty cool. og speaking of bilder - jeg føler meg skikkelig teit for at jeg ikke legger ut bilder av Thea, men det ble kun tatt av meg. Det eneste som ble tatt av henne var med mitt ikke-digitale kamera, så det blir ikke synelig før neste måned. Ett av mine største ønsker er å få ett lite mini kamera som faktisk er digitalt, for da kan jeg faktisk legge ut litt flere bilder enn de vakre webcam bildene mine. De begynner å bli ganske kjedelige og teite. Unnskyld unnskyld unnskyld. 

shitless

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits