SPINNERETTE

Idag har jeg vært ekkel, jævlig, stygg, forferdelig og lei. Jeg skammer meg nesten litt, og jeg håper det kun var slik idag og at det ikke er starten på noe langvarig. Imorgen vil jeg stelle meg ordentlig, føle meg fin og bare ha det gøy. Men det er umulig og heller ingen vits, for jeg skal være helt alene. 
Jeg tror, sikrere enn noen gang, at med en gang svartfargen min er på god vei ut tar jeg sjansen på å kansje bli blond likevell. Men bare kansje kansje kansje. Kjenner jeg megselv rett er jeg for pysete, som vanlig. Men etter å hatt drømt om det i snart ett år, er det virkelig på tide å gjøre noe med det. 

3 kommentarer

Kim Lien

28.jul.2010 kl.12:22

Gå for blond, du passer det nok, hvis ikke er det bare å farge det svart igjen (Y)

Malin

28.jul.2010 kl.22:41

høhøø ikke barebare..

jeg hadde svart hår i kanskje 1-2 år. bynte å bleike det noen dager før nyttår i år, det har vært oransje fra da til for ca en mnd siden. nå er håret NESTEN hvitt.. men du aner ikke hvor grusomt slitt håret mitt er blitt. det er sikkert bare halvparten av håret som sitter igjen på hodet og det faller fortsatt av. jeg må også klippe meg skulderkort - eller kortere - fordi det er så ødelagt (det var ca til ribbena før jeg begynte å bleike). heaheah, egentlig så angrer jeg på at jeg ikke lot det være svart, menmen.. så liksom, hvis du gjør det, så anbefaler jeg deg å kure det så ofte som mulig, å bleike det med mellomrom sånn at håret og hodebunnen får slappe aaav :')

LYKKE TIL MED VALGET :')

livi

02.aug.2010 kl.18:07

jeg gikk fra heilt svart hår, og nå har jeg har blondt hår i over 1 år og eeelsker det :D så det er bare å hoppe i det om det er det du vil : )

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits