SUMMERFUN

I det siste har det skjedd overraskende mye, og sommeren begynner endelig å se ut som en sommer. Om man bare ser bort fra det helt forferdelige været så klart.. Fordi:

♥ på lørdag hang jeg alene med noen som ikke var Espen for første gang på flere måneder. Thea var en super pus og hadde sett mine skrik om hjelp på bloggen min, så derfor ble hun med meg ut på sommerkino for å se verdens fineste og beste film ever. Og denne fantastiske filmen var, tro det eller ei, Knerten. Jeg har alltid sett for meg den som en helt idiotisk film, men den var gratis så det gjorde ikke så mye. Men jeg kunne faktisk betalt for å sett den igjen. Jeg hata pinnen Knerten, og han bare ødela filmen litt. Men Lillebror, han stjal hjertet mitt og jeg forelska meg helt. Om ikke mitt fremtide barn blir som han, vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg. For ett fantastisk barn! Hadde Lillebror bare hatt ett navn, ville jeg nesten helt seriøst kalt barnet mitt for det også. 
Senere spiste vi sukkerspinn, kjøpte evighetskuler og spiste is på kaien. = en helt fantastisk koselig dag! Jeg er allerede ferdig med evighetskula btw.. 
♥ og idag hang jeg med Kari Anne, helt alene, som også var for første gang på mer enn bare måneder. Vi spiste sukkerspinn (igjen), og selvom planen egentlig var å kjøpe en ny evighetskule så turte jeg ikke. Dama i kassen husket meg igjen fra forrige gang, for da var jeg overlykkelig av både glede og sukker og alt på en gang. Hun måtte til og med ta ett bilde av oss for meg. Da jeg kom frem til kiosken bare smilte hun stort og spurte "sukkerspinn?". She knows me too well. Jeg var for flau til å innrømme at jeg har spist opp evighetskula på kun to dager, så jeg får heller få noen andre til å kjøpe en for meg. Aldri i verden om jeg går tilbake for å kjøpe en evighetskule nå.
♥ oooog imorgen skal jeg til Stavanger med noen venninner. Ingen av oss har penger, men det er litt av dealen med reisen. "stavanger trip uten penger" skal bli kos kos kos. 


Mamma sa forresten "kansje" til nye extancions, og som bevist så utallige ganger før så er ett kansje det samme som Ja i min familie. Gosh, endelig får jeg (kansje) langt og vakkert hår igjen! Jeg både ser og føler meg så mye bedre med en gang, og om jeg får det er det slutt på boldspot'en og kansje tilbake til en gammel sveis ( som på bildet ). Spør du meg, er dette mye finere enn slik jeg er nu. 

shitless

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits