NEIGHBORHOOD TREATH

Imorgen kan ikke kjæresten henge med meg, noe som betyr at jeg har ingenting å gjøre på og absolutt ingen å være med. Jeg har utviklet meg til å bli en av de jentene jeg pleide å hate - de som kun henger med kjæresten sin, og har de ikke ham har de ingen. fml til tusen. Gief some friends and gief me plans!

And while you're at it - kan du være en ordentlig puz å gi meg nye extensions i samme slengen? Det er ingenting jeg vil mer i hele verden akkurat nå, enn å få denne look'en på håret mitt igjen. Jeg kan helt ærlig si at jeg elsket det, og jeg får fremdeles vondt i magen når jeg tenker på det. Så kjære julenissen, påskeharen, mamma og "gud" - om noen av dere gir meg nye _langt_ extensions igjen, skal jeg aldri klage på noen ting igjen. Aldri i hele livet. For bare se så fint det er. ( høres ganske egoistisk og fæl ut nå, men dere aner ikke hvor mye jeg savner å ha langt og vakkert hår. Nå er håret mitt ett katastrofe området og ingenting er slik jeg egentlig vil ha det). Vær så snill med fem tonn sukker og sprit på. 

6 kommentarer

CHAR

15.jul.2010 kl.00:21

hadde i vært rik hadde i kunne gjort d :) å ja, håret ditt va drittfint der :P

Oda ♣

15.jul.2010 kl.00:22

Du kan komme og henge med megggg B)

SuperGali

15.jul.2010 kl.02:09

aww, vet hvordan det er o.o Når jeg er sammen med noen er jeg totalt usosial.. men når jeg er singel er jeg med masse folk D: skummelt. Så fint hår :o Håper du får dem av moren din, for resten av det tullet finnes ikke :cc

Anine

15.jul.2010 kl.02:41

imma friend.

vintersorg

15.jul.2010 kl.16:56

SV: fant ut av det :D håper å få litt inspirasjon snart.. tingen er bare at kameraet mitt er vekke.
thnxthnx! dt gir meg noe sykt me selvtillit å få sånne kommentarer :3

Karoline

16.jul.2010 kl.12:10

heng i et tre, det kan alltids være din vei. lol, den setningen hørtes bare tragisk ut, anygayz, gief me extentions, bleerh, i need it too.

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits