JEG KOMMER ALDRI TIL Å GIFT

Idag har jeg fått skikkelig bevis på at jeg er et av verdens "litt mindre bra - kvinnfolk".
Alle vet fra før av at jeg ikke kan lage mat, og om jeg skal lage kaffe blir det bare søl og kaffepulver overalt. Derfor nekter jeg å lage mat når mannfolka maser for jeg vet det blir bedre om de lager den selv.
Og når vi så på Discovery Channel idag, fikk jeg itilleg bevis på att jeg ikke er ett bra nok kvinnfolk fysisk sett heller.. Menn tenner på damer med flott midje, høye kinnbein og fyldige lepper. Med andre ord, det motsatte av meg som har null midje, ett rundt ansikt og en overleppe som nesten forsvinner innover.

Men her kommer dagens visdomsord; for det er ikke på grunn av at det er fint å se på dem som har et slikt utseende att mannfolka vill ha dem. Det er fordi det ligger i naturen, helt fra starten av da mennesker oppsto. Å ha former betyr at dama har ett sunnere svagerskap, og fyldige lepper og høye kinnbein viser at barna hun får blir friskere enn hos en dama med det omvendte. Så alt tyder på at mine kids er fucked allerede før de blir født. De ender nok opp som skabbete små AIDS vrak, fulle av pest og klamydia.

Jeg lagde ikke mat når vi grilla idag heller. Men til min egen unnskyldning - grilling er en mannfolk ting. Manne manner griller, dame damer spiser. Og idag var det perfect vær til å grille, for det var nesten bokstaveligtalt sommervær. Det var så jævlig varmt at jeg døde, spessielt med tanke på at vi kun er i april og at det var full snøstorm igår. Jeg vimsa rundt i det korte skjørtet mitt og de høye hælene mine, og frøys ikke før klokken ble ni om kvelden. Det føles ut som om jeg er en tolv år gammel fjortisspike igjenn og hver minste ting som kommer under temaet "kjærleik og forelskelse" får meg til å fnise og knise. Våren gjør meg bare enda mer fnisete, og jeg skulle ønske denne følelsen aldri skulle tatt stopp. En jævlig deilig fantastisk utrolig god blanding av sommer, kjærleik og glede. Jeg felte til og med en liten tåre på bussenturen hjem nettopp. Selvom jeg var trøtt og sliten, ble jeg så glad av Florence and The Machine konserten allerede nå, to måneder før jeg har sett den, at jeg gråt litt. Det skal bli så fantastisk! Florence and The Machine spiller på scenen, jeg er på hove, det er sommervær og espen holder rundt meg, passer på meg og kysser meg på kinnet. Ågosh, som det kribler!


Flott ungdom (har ikke skjørt på bilde fordi jeg tok på meg buksa til slutt forresten, sånn.. btw)

1 shitstain

`.´

25.apr.2010 kl.18:14

Alle menn er ikke like, det er noe å tenke på.

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits