PÅSKEFERIENNNNNNNNN

Gosh, det er kun første skoledag og allerede nå sitter jeg her å later meg. Men for en gangs skyld har jeg lov, for jeg har ingen timer før klokken ti. Jeg er så heldig at jeg har tysk på naboskolen - en skole som har planleggingsdag idag. Hadde jeg visst dette hadde jeg ikke trengt å komt til skolen før ti, og da hadde jeg ikke glemt bankkortet og maten min. Og kansje jeg til og med hadde husket at den svarte vesken som jeg bruker idag er fucked up og umulig å bære skolesakene i.
Men nei, ingen sa ifra og her sitter jeg med mageknip på grunn av sult, vondt i skuldrene på grunn av vesken og dør av kjedsomhet.

for å cheere megselv opp litt og bare for å ha no å gjøre på, lister jeg opp denne ferien her. Den var helt grei og jeg trenge en ferie, selvom jeg bare er slitnere nu. og denne uken har jeg;
♥ vært på verdens søteste konsert med verdens søteste mennesker.
♥ savnet espen så mye att det gjorde vondt til slutt. Lurer på hva som kommer til å skje med meg den dagen han faktiskt flytter til Bergen, og blir der for alltid.
♥ tatt av meg tre kilo, helt uten å prøve. I begynnelsen av ferien vekte jeg 51,5 kilo, men etter ti dager med dritt spising og så mye latskap at jeg nesten døde - vekte jeg 49. Endelig har jeg nådd målet mitt, som var å veie under 50, og det skjedde med en gang jeg ga faen. I feel great!
♥ kost så mye at jeg nesten ikke har hatt noen krefter igjenn.
♥ brukt skype for første gang.
♥ ikke brukt bukser en eneste gang (pysjbuksa mi teller ikke..)
♥ og mer husker jeg ikke. Intersang feire? You bet!

Gosh, nå kom endelig pappa med kortet mitt så når jeg endelig mat mat mat! Jeg har forresten verdens søteste mamma, for i kort beholderen lå det en liten lapp hvor det sto "husk 300 kr til buss. klarer du det tror du he-he!" Hun kjenner meg litt vell for godt.


esj, det siste rundstykket smakte såpe..

1 shitstain

chnattus

06.apr.2010 kl.12:19

haha, nais bart og nais liste 8)

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits