I FELL ASLEEP WITH RAZORS IN MY BED

Og uheldigvis så er ikke det noe jeg bare sier, for det var akkuratt det jeg gjorde natt til idag. Og det forklarer vell hvorfor jeg har fått flere vonde småkutt bak på ryggen, rett ovenfor rumpa. Jeg forstår egentlig ikke helt hvordan jeg klarte akkurat det der, selvom jeg husker godt att jeg la den der tidligere på dagen. Men det var jo aldri meningen å sove med den. Men heldigvis kjente jeg det ikke når jeg ufrivillig kutta meg, eller, jeg husker iallefall ikke att jeg gjorde det. 
Fordi igår var jeg nok helt sikkert ute på bærtur, og jeg husker absolutt ingenting fra klokken 10 og utover. Verken hvor jeg var, hva jeg gjorde, hvordan og når jeg kom hjem eller hvem jeg var med. Det eneste jeg att jeg visst nok ringte Martin, sendte en melding til Jani der det sto "sørhaugleite 7" på, spydde på en fremmeds bil og jeg har fått to djupe sår på foten som jeg ikke vet hvor kommer fra. Men herregud, så vondt det gjør.

Jeg skal faen meg aldri drikke igjenn, og det er ikke noe jeg bare sier. Jeg nekter å gå gjennom dette unødvendige bullshit'et igjenn, og jeg hater det att jeg ikke har kontroll på hva jeg gjorde. Da holder jeg meg mye heller edru ass.

Nå sitter jeg her og ser på the texas chainsaw massacre, så jeg kan ikke blogge noe mer. Endelig får jeg tjangsen til å få se en av de filmene, så jeg må i det minste prøve å følge med.
Og sånn i tilfelle du vill se de deilige sårene mine, så slenger jeg ut bilde. Yumyumyum! 

dsc03603
dsc036042 kommentarer

KRISBLOND

01.mar.2009 kl.01:03

noen har prøvd å laga sånn body-art på deg på ankelen : Deg har ke drokke på 2 månar eg !suns dt bynne å bli på tide da..

ISELIN

01.mar.2009 kl.21:45

begynna å ikkje drikka så mye då vettu , smartæs.

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits