"KAN EG FÅ SE PÅ HÅLET DITT? EHEHEH"

Jeg tror Inger Marie på tenke seg litt om før hun spør om hun kan få se på.. hullet mitt igjenn.

Jeg er allerede blitt så utrolig sliten etter School of Rock, og det har bare gått to dager. Egentlig så har jeg ingen spessiel grunn til å bære så trøtt som jeg her. Alt jeg har gjort er å spille bass, synge med i skjul, stått opp super tidlig og løpt rundt over alt i ungdomshuset med Kari Anne. Weeell, okei da. Så har jeg egentlig grunn til å være sliten. Men det er helt klart vært det, for det har vært utrolig gøy og vi har faktikst komt i gang med bandet. Vi har ikke navn ennå, men vi har i det minste en sang. Og vi har komt ganske godt i gang til å bare spilt sammen i to dager. Jeg er nesten litt stolt, men jeg gruer meg som en gal til vi skal rekorde på fredag. Og spessielt til konserten vi skal ha på neste onsdag. Men det blir sikkert kjempe gøy, og det sangen høres sikkert bedre ut når vi har rekorda den, og kan mikse litt. Og btw, hvis du kommer for å høre oss på konserten, ikke mobb oss.
Forresten, hvis du ble nysjerrig på hvordan jeg ser ut helt uten øyenbryn, så slenger jeg ut ett bilde av meg selv. Det er sånn det går når du henger hos Jan Håkon. Men det var alikevell gøy å endelig være der igjenn, for det var evigheter siden sist. Og det blir i det minste en bra historie å tenke tilbake på om ett par år. Heldigvis ser det litt bedre ut med påtegna øyenbryn enn naturlige øyenbryn, men jeg kommer nok til å angre når jeg skal la dem vokse ut igjenn. Men den tid, den sorg. Jeg er jo ikke akkuratt kjent for å være den som tenker fremover uansett. 

Jeg syns jeg var litt flink nå. To innlegg på en dag. Jeg har jo begynt å skjerpe meg jo!
- Gidder du å gi meg noen ideer om hva jeg kan blogge om? Jeg er gått tom.
- Spiller du ett instrument / hvilket instrument vill du spille?

5 kommentarer

Liv Maria N. Lien

24.feb.2009 kl.22:39

http://llivmnl.blogg.no/ konkurranse på bloggen min! fint om du deltar :-)

Oddny

24.feb.2009 kl.22:43

Du kledde det!

susanne

25.feb.2009 kl.13:17

- Skriv om slik du allerede skriver om:) morsomt å lese.-Jeg spiller gitar.. vil lære trommer..

Enchanted

25.feb.2009 kl.15:12

Du kan blogge om meningene dine når det gjelder ting i samfunnet osv x) Tror det er ganske vanlig :'D

INGRID SYNNØVE

25.feb.2009 kl.17:07

Bare skriv noe =)Jeg spiller piano og synger, yeah (h)

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits