I'M EYEBROWLESS AND I THINK I LIKE IT

Igår holdt jeg på å klikke innvendig. Aldri har jeg hatt så lyst til å bli gutt før! Jeg ble faktiskt litt lei meg fordi jeg er jente. Jeg håper det att når jeg dør, står jeg opp igjenn som gutt!

Igår skjedde foresten "alt" det jeg trodde aldri kom til å skje. Men det var egentlig ganske så gøy.
Den første uvente ting var det att jeg endte opp hos Jan Håkon. Jeg kunne ikke huske sist jeg hadde vært der, og daamn så gøy det var å endelig få se den gamle gjengen igjen. Jeg har savna dem sånn utrolig mye.
Den andre uventa tingen som skjedde var det att det ble fjerna enda mer hår fra meg. Og denne gangen endte det opp med att øyebryna ble shava bort. Og det ble desverre gjort under tvang. Jan Håkon pinnholdt meg fast, imens Espen fjerna dem. Jeg så faen meg ikke ut uten øyenbryn, og herregud, så vanskelig det er å tegne dem på! Men det ble utrolig nok litt finere sånn som det er nå, så innerst inne så angrer jeg ikke. Nå spørs det vell bare hvor lenge det varer. Jeg gruer meg som en gal til mamma og pappa finner det ut. Then I'm dead meat.
Og til sist, men helt klart ikke minst, så skjedde det en tredje uventet ting. Vi endte opp med å se på gay-porn. Jeg husker ikke sammenhengen eller grunnen, men jeg tviler på att det var en god en. Men alikevell så satt jeg der i mørket med tre gutter, og grodde gay-porn. Eller, det var ikke kun gay-porn som stod på. Det var alt egentlig det meste fra knuse punger til den største mengden med cum ever. Jeg ble nesten litt kvalm.

Idag var første dagen på School of Rock. Det var egentlig ganske gøy, og vi klarte utrolig nok å komme ett lite steg videre med bandet. Det hørtes jo nesten litt bra ut! Men ikke missforstå, det var bare nesten. Jeg gruer meg til når vi skal recorde, og spessielt til når vi skal spille konserten. Vi kommer sikkert til å drite oss lodrett ut. Men man lærer jo av sine feil, right? Kniz Kniz

Jeg gleder meg som en gaaaaaal til ikveld forresten. Da skal endelig jeg og Kari Anne ha den etterlengtede Cats-kvelden vår, and it's gonna be awesomeeeeee! Vi skal kle oss ut som kattepuser, med hale, værhår og det hele. Og selføgeli så blir det ikke en Cats-kveld uten den beste musikalen ever. Aaayeah, Jeg snakker om Cats! Jeg elsker den.
Det kommer sikkert ett par bilder av det imorgen, for jeg skal ha med meg kamera. Gled deg.

And btw; Unnskyld, igjenn, for att jeg aldri blogger. Merker noen det forresten? Jeg tviler.
 - Liker du musikaler?  Why, or why not?
 - Hva er din favoritt film? 

3 kommentarer

Oddny

24.feb.2009 kl.08:05

Du venner deg fort til å tegne på!

INGRID SYNNØVE

24.feb.2009 kl.17:32

JEG merker at du blogger lite for tiden!

24.feb.2009 kl.20:16

mohah=D

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits