I HATE THE HATER, I RAPE THE RAPER

Denne dagen her har vært så forbanna fin. Fantastisk. Epic. Gøy. Koselig. Morsom. Glad. Awesome.
Trenger jeg virkelig å si noe mer?

Så nå sitter jeg her super glad og fornøyd, og klarer nesten ikke å vente på de neste 8 dagene. Det skal bli helt utrolig gøy! School of rock, Cats kveld og jeg kommer ikke til å være alene en eneste dag.
Endelig begynner jeg å smile helt ut av ingenting igjenn og endelig føler jeg meg litt levende igjenn.

Idag /igår fikk jeg endelig møte Martin! Herregud, han var jo enda søtere i virkeligheten og herregud, så fort han snakker! Jeg hater att han ikke bor på Karmøy. En vakker dag skal jeg stjele ham og bosette ham her. Det hadde vært fun det, og da kunne jeg fått sett ham oftere. I tilleg å få møte Martin den Awesome, møtte jeg også Hanne for første gang. Hun var også kjempe søt. Så jeg hadde en konge dag med dem. Og selvfølgeli en perfekt avsluttning på den hos Kari Anne. Der så vi på Sweeney Todd og Cats. Herregud, som jeg elsker musikaler!

Jeg føler det på meg att morgendagen / dagen idag også skal bli fin. Absolutt alt tyder på att den skal bli det, selvom jeg ikke har noen planer. Men det gjør absolutt ingenting, fordi horoskopet mitt forteller att jeg kommer til å få mye oppmerksomhet fra det motsatte kjønn, pluss på grunn av att humøret mitt er helt på topp akkuratt nå. Og siden jeg er så glad og happiface, tror jeg at jeg skal bruke den røde leppestiften "min" imorgen. Røde lepper er hothothot, eller.. Ikke fullt så hot på meg, men det er i det minste lov å prøve. I can't fuckin' wait! 

Beklager for att dette innlegget saug balle, og fordi det er midtstilt. Bloggen bare klikka lizm.
- Syns du også att røde lepper er hothothot?
- Hva er din yndlingsfilm?
- Når jeg skriver "Øks", hva tenker du da?

3 kommentarer

synnee :)

23.feb.2009 kl.15:26

1: jajajjaja : D2: American History X3: En øks :D

28.feb.2009 kl.20:31

1. Selvfølgelig.2. -3. Kleiva hjerner?

malin

01.mar.2009 kl.14:14

1. ja :-))2. titanic. ^^3. øksemorder.. ._.

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits