AND THEN I TOTALLY RAN AWAY FROM YOU

She lays completly still with her eyes closed. Too afraid to moove, even to breath. What if he's still there, wating for her? He could be everywhere. Around the corner, down the stairs, behind the curtains og even right behind her. Watching her every moove, and secretly planning what to do with her. Where to keep her, what to say and how to make her do what he wants her to do.
No, he couldn't be. Or, could he?

Damn, jeg vill begynne å skrive "bra", variert og kreativt igjenn. Jeg er så forbanna lei av att hodet mitt skal være tomt og fullt av hybelkaniner. Slå meg i pannen, og du vill høre det største ekkoet ever.

Herregud, jeg drakk nettopp fra ett skittent glass igjenn! Eller, skittent er vell feil ord. Egentlig er det ganske så reint, fordi dritten som ligger i det er såperester fra oppvaskmaskinen. Dette er tredjegangen, minst, att jeg har drukket fra ett såpe-fullt glass. Så snart begynner jeg sikkert å hikke såpebobler. Jeg tror jeg hater den oppvaskmaskinen. Det er vell ikke farlig å drikke såpe forresten?

Jeg gleder meg sånn til senere idag, for jeg skal endelig få møte Martin i real life! Men jeg gruer meg utrolig mye også. Han har sikkert fått ett inntrykk om hvordan jeg er i real, men jeg kommer jo [nesten] garantert til å bli kjempe besjeden. Og det blir sikkert sånne pinlige stillheter. Og det er ingenting som er flauere enn det! Men vi skal ha det kjempe gøy, ikke sant! Det skal bli awesoooome ass!

Gooosh, jeg dør av latter snart. En liten 11 åring bitcher til meg på nettby, og selvfølgelig kommer hun med standaren "du er emo". Når jeg spurte om hva emo egentlig er, svarte hun "sånne som går med svart, og kutter seg!". Og for å snakke seg vekk fra att hun tok feil, kom hun med "lillebroren min syns du er ekkel..."  Why should I care? Åneeeeei, all grunn til panikk! En liten kid syns ikke jeg ser bra ut! Nå går jeg å kutter meg!

- Hva skal du i vinterferien?
- Er det farlig å spise såpe?
- Hva drømte du inatt?

Se så søte Martin & jeg er;

3 kommentarer

Mariell

21.feb.2009 kl.11:01

haha, så morsomme bilder ;bQ: Skal du se Melodi Grand Prix i kveld, og stemme på Alexander? :D

Agnethe

21.feb.2009 kl.14:17

Hah, små elleve åringer er søte når de sier sånn da. for alle bryr seg så mye om hva de sier, stakkars små desperate kids...

Bingri

21.feb.2009 kl.15:22

1. Vinterferien er snart ferdig, så resten skal jeg vel bare være med venner.2. Hm, er vel ikke helt bra x)3. At jeg ble gravid og sov på magen min : oHahahahha, jeg er glad jeg er ferdig med alle emokommentarene jeg fikk for ca. et år siden.

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits