DO YOU WANNA REACH THE TOP OF THE WORLD?

Or do you gonna rot away to dirt?

Når skal det begynne? Det egentlige livet?
Jeg er lei av å bare eksistere, istedenfor å faktiskt leve. Jeg vill ha ett liv som er gøy, nydelig og verdt å leve. Jeg vill ha en grunn til å være her og utnytte det mest mulig. Vi lever bare en gang, og det er alt for mange som ikke bruker den ene tjangsen til å leve livet. Istedenfor tar de det gitt og lever ett standar liv, med de samme vanene hver dag. Står opp, går på skole eller jobb, legger seg og så står opp igjenn til en ny og grå hverdag. Jeg nekter!
Men det er det bare jeg som kan gjøre noe med det, så jeg kommer nok aldri langt i livet. Jeg er ikke akkurat den personen som er kjent for å få ut fingeren. Men det skal jeg i det minste prøve å fikse på. Jeg vill ikke leve dette kjedelige og unødvenige livet lenger! Jeg er ikke godt for noenting, jeg bare er her.

Grunnen til att jeg sitter her å whiner om att vi bare lever en gang og må ta vare det det blablabla, er drømmen jeg hadde i natt. Den var helt jævli og jeg hatet hver eneste sekund av den. Det var vell egentlig det du kan kalle ett mareritt, bare at den manglet att det skumle.
Døden, altså mannen med ljåen, kom til meg, og sa att jeg bare hadde en dag igjenn å leve. Jeg hadde 24 timer på meg til å si mine siste ord til de jeg følte for, og når de timene var gått ville Han komme tilbake for å ta sjelen min til dødsriket. Selvfølgeli ble jeg drit redd, og stressa med å si mine siste ord til alle de som betydde noe for meg. Jeg besøkte alle mine nermeste venner, og jeg grein konstant. Når jeg bare hadde en time igjenn, var jeg hos en god venn av meg. Jeg lå i armene hans og grein og grein og grein og klagde på att livet mitt ble for kort. Helt til jeg kom på at jeg hadde helt glemt ut den viktigeste av dem alle, nemmlig iselin. Jeg fikk full panikk, og ringte henne. Jeg skreik, grein enda mer og fortalte henne hvor mye hun betyr for meg. Jeg kunne faktiskt kjenne att hjerteslagene mine banka fortere og hardere selvom jeg sov. Jeg vedder på att jeg grein på skikkelig også. Det hadde til slutt gått 24 timer og døden kom tilbake. Jeg døde i armene hans.
Herreguuud, for en fæl drømm. Og uheldigvis var det en av dem som føltes ut som det var på ordentlig. Håper det er lenge til jeg drømmer noe sånn igjenn, mildt sagt.

Men nå over til noe helt annent;
Jeg skal klippe meg snart. Hvordan kan du se på pop-up bildet nedenfor. Ignorer det att tegningen er stygg, kvaliteten suger balle og det viser egentlig ikke så godt hvordan jeg skal ha det. Men det er nå i det minste bedre enn ingenting. Tror du jeg kommer til å bli finfin med lygg? 

 - Hva vill du gjøre ut av livet ditt?
 - Tror du jeg kommer til å passe det?
 - Har du hatt noe mareritt i det siste?
dsc03553

7 kommentarer

iselin

18.feb.2009 kl.17:26

- jeg vil ikke oppnå noe spesiellt , bare dø lykkelig og elsket. så er jeg fornøyd.- JAA! jeg og vurderer sterkt lyg neste gang jeg klipper meg.- ja, men det var ikke direkte mareritt. MEN herregud så skummelt og merkelig det var :(

Sandra

18.feb.2009 kl.17:42

- så mye som mulig.- jaa, få deg lygg for faen!-nei jeg har vel ikke det, bare sånne ekle drømmer jeg helst ikke vil drømme.

Tonje

18.feb.2009 kl.20:51

- Hva vill du gjøre ut av livet ditt?Jeg vil leve det, komme meg videre. - Tror du jeg kommer til å passe det?Nei.. - Har du hatt noe mareritt i det siste?Nei.. :)

.

18.feb.2009 kl.21:12

LUGG! PanneLUGG! ikke lygg.

Mjau Lisbeth

18.feb.2009 kl.22:48

PanneLYGG høres finere ut.

Awesome

19.feb.2009 kl.00:34

- Aner ikke, betyr vel egentlig ikke så mye. No regrets and shiz like that, kanskje.- Ja, det så ut som om det kom til å være fint på deg. Du må spare en del, da.- Ingen mareritt, heldigvis. ^ ^ Har drømmefanger!

Olav

19.feb.2009 kl.20:43

For ein fet drøm!- Mah, samma så Iselin, barra at eg har lyst å oppnå noe med musikk o.- Mhm- Nai, har ikkje hatt mareritt på LENGE.

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits