TV ON THE RADIO

Høhø, sjekk Victoria som tok av med commentsa i sist innlegg da. Jeg måtte fnise når jeg så det.

Jeg skulle gjerne skrevet en langt og fint innlegg akkuratt nå; but sorry honey, I don't got the time.
Men jeg kan i det minste fortelle litt om det att dagen min ble ganske fin alikevell, og jeg gjorde noe for første gang i hele mitt liv. Jeg var nemmlig på Cafè Moody, en kafè jeg har lenge tenkt på å besøkt men aldri turt. Og idag hadde jeg faktiskt en grunn, så jeg følte meg ikke så dum som jeg ellers ville gjort når jeg vågte meg inn. Det var utrolig koselig der, og det blir nok ikke siste gang jeg går der. Fin musikk i bakgrunnen, det ser utrolig bra ut og dassen var ren og pen.
Grunnen til att jeg, Kristine og Amalie gikk der idag var det att vi skulle se på når Switchblade Love skulle varme opp for Jimmy Said No [eller skreiv jeg feil der?], ett ganske så kjent band egentlig, eller tror jeg da. Men uansett så kom vi aldri så langt, fordi vi måtte gå før de i det hele tatt hadde begynt å spille. Så der satt vi i tre timer og chilla, lekte med flammer og lo høyt, uten å ha noen spessiel grunn egentlig. Men det var i det minste koseliiiig.
 Jeg / Kristine / Amalie oppdaga ett nytt og super søtt band idag. Sjekk ut TV on the Radio. Du kommer til å elske det! Så sitt down, and close you're eyes, it's time to enjoy some sweet sweet music!


Jeg er forreresten stolt av Lone. [www.boksen.blogg.no]. Hun har begynt å skrive bok!

 - Likte du TV on the radio?
 - Hvor er den kosligste plassen du vet om?
 - Liker du bøøøøøøøøker?

5 kommentarer

Bingri

13.feb.2009 kl.13:54

- Den var fin ja: )- Det må enten vær i Ulsteinvik eller på dromedarkafeen i gågata vår.- Ja, jeg liker bøker :D

Victoria

13.feb.2009 kl.15:43

neeei, ikke sjekk det :(

Olav

13.feb.2009 kl.16:46

-Ja-Cafe moody-JA sånn hallveis, men bandet hette simon says no

INGRID SYNNØVE

14.feb.2009 kl.13:17

- ja- L54- Ja, jeg elsker bøker :F

Thomas

14.feb.2009 kl.18:44

awh! eg likte de små solsikkene, skamskjønne! å sangen va lika herlige! uuuhulsteinvik? :o e jo der eg komme ifra det (H) sånn ca! høhøkosligaste plassen eg vett om e en kafe i stavanger som eg ikkje huske ka hette.. bøker&børst eller noke :s men det e en bok kafe iallefall! får alltid megagod stemning der! :D so utrulig fint der, kosligaste å finaste utepartiet ever! lese bøke avogtil når eg får tid x] det e akkuratt som du lage din egen film i håve :DD haha

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits