VIVA LAS VIOLENCE

Unnskyld for att jeg "aldri" blogger lenger. Grunnen til det er vell fordi att i det siste har jeg vært en lat og egoistisk hore som ikke bryr seg om andre enn megselv. Yeaah, you heard me!
Men nå har jeg bestemt for å få ut finger'n, så her kommer det ett langt og awsome innlegg som du helt sikkert har ventet på i evigheter. Goooosh, for en ironiii!

Jeg har egentlig ingenting å skrive om lenger. Livet mitt er blitt så kjedelig, ensomt og ikke minst så utrolig A4. Hver eneste dag våkner jeg klokken ti på halv 8. Så går jeg på skolen, jobber så mye som jeg orker, for å så komme hjem igjenn. Der sitter jeg som regel helt alene, og har ingenting å gjøre på. Jeg er så ubeskrivelig lei og sliten. Vær så fucking snill, og gi meg noe nytt her i livet!

Jeg er konstant sliten og trøtt, selvom det burde vært omvendt. Jeg kan ikke huske sist jeg var så sliten som jeg er nå. Kroppen min orker ikke lenger, og jeg vedder på att jeg snart kolapser. Svimmel all the fucking time, fortere sur og irritert og jeg klarer ikke å følge med lenger. Uansett hvor mye jeg prøver så går det inn det ene øret, og ut det andre.
Nå som jeg endelig har begynt å spise skikkelig, og i tilleg så har jeg desverre begynt å kjede-spise fordi jeg ikke har noe gjøre på, så har jeg fått utrolige søvnproblemer, blekere hud, slitnere kropp og jeg ser konstant syk ut. Så istedenfor att kroppen min regarer posetivt med mat, virker det mer som om den hater den. I wonder why.

Jeg gleder meg forresten til heeeelga.
Imorgen er det selveste fredag den 13. Jeg føler på meg att det skal bli awesome, både med tanke planene jeg har, og selvfølgelig det att dagen er awesome i seg selv.  Om dagen er det ut på byen med Thea og Kari Anne, og om kvelden er det konsert. Begge bandene er konge, så jeg gleder meg en smule ja. For bare på en måte håpe att fredag 13's curse ikke går så mye utover planene, selvom det hadde vært litt morsomt. Hva er vell fredag den 13 uten litt uflaks liksom?
 På lørdag aner jeg ikke hva jeg skal egentlig, men den dagen er også fin for da er det valentins dag. Dagen da alle små forelskede turtelduer kan virkelig vise hvor mye de betyr for hverandre. Susse og kose, og få kjenne den deilige og ubeskrivelige følelsen, kalt "serriøs forelskelse". Fra mitt synspunkt, kommer det nok til å bli ganske trist. Eller, for meg kommer det nok til å bli trist, for jeg er dømt til å være helt alene, uansett hva. Så da får jeg vell bare sitte å høre på Valentines Day av Linkin Park. Den er utroliiiig fin, men også ganske deprimerende. Så den passer egentlig perfect, iallefall akkuratt nå. 

- Hva skal du på valentines dayyyyy  ?
- Hvorfor hater kroppen min meg?

7 kommentarer

Susanne

12.feb.2009 kl.16:10

-idunnoo. oh god! linkin park sangen den er så fiin :D

Agnethe

12.feb.2009 kl.16:58

-Jeg skal på jentekveld, hvis jeg har blitt bedre. -Det kan jeg ikke svare deg på, men som en liten trøst er min ikke noe glad i meg atm heller.

Victoria

12.feb.2009 kl.21:57

- spise ute og senere ha saw-maraton. tehe- fordi du ikke trener kanskje? eller gjør du det?

Victoria

12.feb.2009 kl.21:57

- spise ute og senere ha saw-maraton. tehe- fordi du ikke trener kanskje? eller gjør du det?

Victoria

12.feb.2009 kl.21:58

- spise ute og senere ha saw-maraton. tehe- fordi du ikke trener kanskje? eller gjør du det?

Victoria

12.feb.2009 kl.22:00

- spise ute og senere ha saw-maraton. tehe- fordi du ikke trener kanskje? eller gjør du det?

Victoria

12.feb.2009 kl.22:01

oisann :|

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits