DIETER MEYERS INSTUTISJON

Det blei som du fortale, alt blei som du sa.
Unnskyld for att jeg ikke har blogga siden lørdag, og unnskyld på forhånd for att jeg garantert kommer til å blogge lite i nærmeste fremtid. Hvorfor? Jeg er way too sliten og ikke minst lat. Jeg orker rett og slett ikke. Alt jeg egentlig har lyst til er å sove vekk de unødvendig lange dagene, for å så sitte oppe hele natten. Alt er så mye finere da. Og da skulle jeg hatt tegna, dansa og synget. Kansje ring til en venn, for å tvingt han/hun til å komme over for å holde meg med selskap. Yeeey, det hadde vært perfect. 
Akkuratt nå sitter jeg bare her for meg selv på rommet mitt. Min yndlinssang spilles nå, nemmlig Dieter Meyers Inst. av Kaizers Orchestra. Den er så utrolig fin, att jeg nesten tisser på meg. Jeg elsker teksten, stemmen hans og den fine følelsen sangen gir meg. Gosh, ja, jeg elsker den! Alt det tjukke jeg har i bloggen min idag, har jeg stjelt fra teksten. Hovedgrunnen til det er vell fordi, jeg kjenner meg igjenn i det. Gosh..

Eg har ingen kontroll på om eg e våken eller sover.
Inatt er jg ikke sikker på om jeg sov i det hele tatt. Jeg lå i halvsøvne hele fuckings natten, og tenkte på alt det idiotiske som skjer. Og når jeg faktiskt holdt på å sovne sånn skikkelig, storma mamma inn døra fordi nå var det morgen. Fuck ass.

Sjå ka det har blitt av meg, Ingen lenger kjenner meg. Få tilbake litt av meg.
nå gidder jeg ikke mer blogg for idag, så jeg tar meg en høneblund.  koz deg.

 - elsker du noe / noen?
 - skal du se manson live i sommer?

3 kommentarer

susanne

10.feb.2009 kl.15:55

.Vet ikke helt, egetnli.-Nei ,jeg skal ikke se Manson:) Du for kose deg med å se han^^

Marit

10.feb.2009 kl.16:53

- Nope... - Hadde vært siiiiinnsyyyykt kuuuuuult og jeg ble helt fra meg da jeg fant ut at han skulle være på Quarten og jeg ikke er i Norge en gang .___. Men men, jeg får nyte musikken på iPoden ! : D

hanne

10.feb.2009 kl.17:10

JEG ELSKER KAIZERS!Nei, jeg skal ikke på manson :)

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits