FORTELL VERDEN ATT EG E SJUK DOKTOR.

Datamaskinen min er fremdeles fucked up, og jeg klikker snart i vinkel. Alt jeg ber om er att Bluescreen'en skal råtne og forsvinne fra verden, men det er visst nok for mye forlangt.

Så istedenfor å kose meg på min egen, fine data, sitter jeg er med the worst computer ever. Den går treig, knappene er harde og musa er vanskelig å styre. Desutten har jeg ingen bilder på denne datan her, så jeg kan ikke utføre utfordringen. Jeg gjør det så fort jeg kan, men det kan ta en god stund.
Men heldigvis har jeg noe å trøste meg på, nemmlig The 70's show. Heregud, som det eier. Så nå fniser og kniser jeg som bare det. Snart skal vi spise taco, så jeg kommer til å bli ganske så stor. Jeg får vell bare suge inn magen når jeg skal til Martin senere ikveld. Kansje han ikke merker den gigantiske og ekle kulen, også kalt magen min. Ja, vi satser på det. Men jeg kan i det minste trøste meg med det som Tonje, søskenbarnet mitt, og den gode vennina til lille søstera mi, nettopp sa til meg. Hun så på meg med store øyne og spurte "May Lisbeth? eeehm.. Er ikke du for tynn?" Da ble jeg glad, for jeg elsker att folk ser på meg som tynn. I love thin chiks! and boys, høhøh. Ikke missforstå, jeg vill ikke være for tynn, men akkuratt passe tynn. Og akkuratt nå, syns jeg att jeg er akkuratt passe tynn. Men hvis jeg hadde hatt valget mellom å lagt på meg eller å ta av, hadde jeg lett valgt å tatt av. og jeg sier det igjenn; ikke missforstå. Jeg har ikke tenkt å bli en aneroksia kid.

Jeg har blitt hekta på Kaizers.

Men gotta go, for nå er det tacoooo time. So wish me luck, I think I need it.
 - Hva skal du iiiiiidag?
 - Syns du bloggen min bare har blitt mer og mer.. uintresang? Svar ærlig.

7 kommentarer

Ingeborg

06.feb.2009 kl.17:56

sove xDhttp://ingeborgx3.blogg.no/1233937450_10min__1time.html

Bingri

06.feb.2009 kl.18:02

Jeg skal sikkert se på tv og sitte på dataen.Jeg syns faktisk den er kjempemorsomt :D

06.feb.2009 kl.18:05

ingen som velger å bli en anoreksia-kid.

susanne

06.feb.2009 kl.22:24

idunno really.- ja eg like faktisk bloggen din:] i like read it every day^^

Ingrid Louise

06.feb.2009 kl.23:57

Resten av i dag skal jeg.. sitte på PC'en og SOVE.For å være ærlig så synes jeg bloggen din var kjekkere før, men jeg leser den heletiden uansett. Haha.

Andrea

07.feb.2009 kl.13:47

Donno.Helt ærlig; ja. men den er fremdeles gøy og lese. :)

Maren.

08.feb.2009 kl.00:59

Exstensions'ene fra Nille er ganske så nøyaktig 41 cm lange.Altså, ikke allverdens lengde på dem.

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits