I TOOK YOUR WORDS AND I BELIEVED

Idag har jeg tegna og tegna og tegna, [nesten] uten stopp. Fingrene mine er svarte av kull, og jeg vedder på att det har smitta av i ansiktet også. Veggen min har fått minst 3 nye tegninger på seg, og det holder for idag. Til sammen har jeg sikkert vært oppe på rommet mitt i 6 timer, og det eneste selskapet jeg hadde var In Flames, Sonic Syndicate og Marilyn Manson. Men sånn går det når man er syke. Hva annet trenger jeg? Så nå sitter jeg her, svart litt over alt, snufsen og trøtt, imens jeg smiler for megselv. Akkuratt nå er alt fint. Jeg har tegna tegninger som jeg er ganske så fornøyd med [bilder kommer kansje imorgen], pappa har nesten sagt ja til Manson konsert i sommer, jeg skal se Skambankt på lørdag og imorgen er det helg. Jeg har iskald cola, blogg og snø. Well, kansje en frisk kropp og noen å kose på. Men ellers, er alt awesome!

Og i tilleg til alt det, fikk jeg ett ekstra stort smil når jeg logga meg inn på blogg.no. Jeg har fått fin fin ros, og det var egentlig det eneste som fikk meg til å skrive akkuratt nå. Så tusen takk, både til deg og til alle dere andre som orker å lese bloggen min. Og nå jeg har blitt utfordret av www.kvikki.blogg.no til å legge ut det sjette bildet fra den sjette mappen, for å så fortelle litt om det. Men det må jeg gjøre imorgen, for på denne datan her er det ingen bilder. Min egen PC har klikka, igjenn. Herregud, som jeg hater Bluescreen! Det er nødt til å være det mest unødvendige og teiteste som er blitt lagd, ever. Snakk om å ødelegge for alle oss små tenåringer som nesten ikke har noe liv utenfor Pc'en.
Men ja, utfordringen blir gjort imorgen, rett etter skolen. I promise!


Jeg tror jeg vill skrive en novelle snart. Skal jeg orke?

Forresten, jeg vill anbefale en awesome blogg. Den tilhører en god vennine av meg, men som desverre oppdaterer alt for sjeldent. Ganske synd, for det er egentlig en av mine favoritt blogger. Men kansje visst flere besøker, legger hun ut flere innlegg. Smart? I know! Så alle sammen, besøk Kristine's blogg; www.couture.blogg.no nå.  It totally rocks!

 - Kjenner du forskjell på cola og pepsi max?
 - Hvorfor blogger du / hvorfor blogger du ikke?
 - Skreiv jeg believed rett? Høh, noen ganger eier jeg i engelsk ass.

3 kommentarer

INGRID SYNNØVE

06.feb.2009 kl.06:01

- JA, cola er namnamnamnam mens pepsi max blir jeg kvalm av :F- Jeg blogger for jeg har ikke noe bedre å gjøree- believed er rett ja ^^

Livi

06.feb.2009 kl.17:01

- Ja, pepsi eier cola- Jeg blogger fordi jeg liker'e, høhø- Som Ingrid sa, ja, it's right

Agnethe

06.feb.2009 kl.17:21

- Ja jeg smaker forskjell. jeg har også smakt forskjell på glass cola og plast cola mange ganger. - Godt spørsmål. - right.

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits