CHILLIN' OUT AT SCHOOL

Hodet dunker, magen kviner, nesen renner og hele kroppen min faller sammen. Det føles ut som om jeg har en gigantisk boble i hodet, som snart kommer til å sprekke. Alt tyter snart ut. Hjernen, øynene, tunga og alt snørret. YumYum. Når jeg drikker, kommer nesten vannet opp og ut nesen, og all mat smaker dritt. Jeg lurer på hvordan det går når jeg skal spise yogurten min idag.  
Fysisk sett er jeg helt jævli akkuratt nå, og jeg vill bare legge meg ned for megselv på rommet mitt, for å så gi faen i verden. Men psysisk derimot, kunne jeg nesten ikke hatt det bedre. Hvis jeg bare hadde vært frisk nå, hadde jeg hoppa, dansa og hatt det kjempe gøy. Men istedenfor så sitter jeg her, helt nede i hjørnet i klasserommet, og skriver blogg. Nesten hele klassen har gym nå, men heldigvis er det 4 stykker til som er enten syke eller bare late, så jeg er ikke helt alene. De roper, ler og skriver på tavla. De kaster på filler, og eivind har kledd seg ut som en gammel dame. Alle utenom Kari Anne, som gjør lekser. Det burde egentlig jeg også gjort, men fuck it. Jeg gir egentlig faen i skolen, iallefall akkuratt nå. Det enste som gjør skolen verdt å gå på, er klassen min. Herregud, som jeg digger dem. Og hereguuud, som jeg kommer til å savne dem på videregående. De er best! 

Det eneste som fikk meg til å gå på skolen idag, well uten om mamma's masing, var den fine fine fine fine meldigen jeg fikk idag tidlig. Jeg sto halvdød for megselv på badet, og vurderte på om jeg i det hele tatt skulle sminke meg idag. Men Kent Ove reddet dagen min, ved å sende en enkel melding. For på den, den fineste meldingen jeg har fått på en god stund, sto det att selveste Marilyn fucking Manson kommer til Norge i sommer! og som sagt tidligere, hvis jeg hadde vært frisk og opplagt da, hadde jeg ropt, brølt og grått. Jeg er så eviiiig glad, og jeg klarer nesten ikke å vente! Det er nesten helt hundre-prosent garantert att jeg får lov også, for pappa har lovt meg. Han looovte meg att hvis manson kommer til norge i år, så skal jeg få lov. Nå rister foten min glad, for det er den eneste kroppsdelen som fungerer skikkelig akkuartt nå. Jeg tror jeg dør. Og kansje, bare kansje, får jeg gå på Hove likevell. Kansje vist jeg betaler selv, og vi har jo planene klare alikevell. Herreguuuuud, jeg elsker livet mitt. Eller, jeg elsker nesten livet mitt. Klyp meg, jeg tror jeg drømmer!
Men nå ringer det ut til friminutt. I'm out of here!

2 kommentarer

Kari Anne Larsen

04.feb.2009 kl.13:33

Ouh.. bevis på at eg gjør lekser! :-DGOODIE!

Thomas

11.feb.2009 kl.08:08

*klype*eg og vil på Manson ;o herregud det ha vår so insane! D::::god bedre best bedring!! hoho

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits