ETT ORD; FANTASTISK.

Fremtiden er minnene man lever for å oppnå. Det er fine ord, som jeg stjal rett fra 00anna's profil. Og på grunn av dem, gleder jeg meg enda mer til sommeren. Sånn helt serriøst, jeg finner ikke ord på hvor mye jeg gleder meg. Bare når jeg så vidt tenker på det, får jeg sommerfugler i magen. Gigantiske, ville sommerfugler som ikke klarer å stå i ro. Smilebåndet trekker seg automatisk oppover og øynene mine lyser opp av forventninger og ren glede. Herregud, som jeg elsker sommeren! 

 Det er tiden for glede, sånn skikkelig sterk og ekte glede. Tiden for verden at verden skal lyse opp, og tiden for att alt det fine ska komme frem.  Jeg gleder meg sånn til å ha lange, sløve sommerdager på stranden med sine nærmeste venner. Bade, lekeslåss og få daglige latterkramper. Leke med gresset med tærne, mens jeg ser på skyene som svever forbi og fniser for meg selv. Jeg skal på utallige båtturer med familien min, og der skal jeg bade enda mer. I perioder kommer jeg nok til å gråte av savn, fordi jeg ikke har fått sett alle de fantastiske vennene mine hjemme. Men da blir det bare enda bedre å komme hjem igjenn, og dessuten er ikke sommeren den samme uten de evig lange båtturene. Og en ting til som skal gjøre denne sommeren til den beste noengang, er det att jeg skal på Hove i år også. Jeg gleder meg sånn, for damn så awesome det skal bli! Jeg håper nesten på att det blir bedre enn ifjor, selvom jeg tviler. Det skal ganske mye til for å bli det, for jeg har aldri vært så lykkelig som jeg var da. Men på en annen side, så vill jeg ikke att det skal bli like fantastisk. For da kommer fjorårets opplevelse, bare til å bli det nest beste som har skjedd meg. Teit tankegang, I know. Men herregud, du skulle bare vært klar over hvor mye Hove 08 faktiskt betyr for meg.

Sommeren 2009 skal bli den beste sommeren ever. Jeg kjenner det på meg. Helt ifra tærne og ut til det ytterste hårstrået. Bare tanken på det, gjør meg ubeskrivelig glad.
Jeg skal være sosial, lykkelig og nydelig. Jeg skal ha nydelig hår og ren hvit hud. Store, stooore solbriller, korte shortser og skjørt, høye hæler og den nydelige leopard bikinien min. Jeg skal feste, danse og drikke til jeg spyr ut ørene. Og selvfølgeig, glede meg til å stå opp neste morgen hver eneste dag. For da er det en helt ny og nydelig sommerdag, med helt nye muligheter.


Jeg gleder meg sånn att jeg rister, danser, synger, smiler og glemmer alt dritten jeg tenkte på tidligere! Jeg har de største humørsvingene ever. For to timer siden gråt jeg nesten av fortvilelse og "hat". Nå klarer jeg ikke å sitte i ro, fordi jeg er så forbanna gira. Jeg har ingen grunn til å syte engang. For det første, hvorfor skulle han lygd så mye, og så lenge? Og for det andre, hvorfor syter jeg når livet mitt er så fantastisk! Jeg har faktiskt problemer med å beskrive for glad jeg er for å leve akkuratt nå, for fy faen, som jeg elsker livet. Jeg har fantastiske venner, en fantastisk familie, fantastiske planer og fantastiske minner. Alt er rett og slett.. fantastisk. Jeg kan ikke la en egoistisk dritt få ødelegge det, med å la meg glemme det. Jeg trenger dere, selvom jeg ikke alltid er så flink å vise det. Så derfor sier jeg det nå; Til alle dere som er en del av livet mitt, alt ifra mine aller nærmeste til dere som bare er bekjente, tusen millioner takk for att dere har gjort livet mitt så forbanna awesome. Damn, som jeg digger dere! 

shitless

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits