YOU MAKE BAD LOOK GOOD.

Denne dagen har vært unødvendig lang, kjedelig og bedriten. I tilleg tok horoskopet mitt mer feil enn på lenge. Faktiskt, så tror jeg att det aldri har tatt så feil før, og jeg er utrolig skuffa her jeg sitter. Det lovde meg en fin dag for kjærlighet og att det var akkuratt det jeg måtte satse på idag. Og ikke minst det att jeg kunne hatt skapt noe nytt og vakker idag. Men hva endte jeg opp med å gjøre? Sløve på en benk i halvsøvne med Iselin. Ikke det att jeg har noenting imot det, men det er vell ikke akkuratt det jeg hadde forventa av denne dagen. Heldigvis kom Iselin her da, så jeg trengte ikke å bli så alene.

Gosh, hvem er det jeg prøver å lure? Jeg hadde ikke hatt noen å skapt noe nytt og vakker med uansett. Han vill ikke ha noenting med meg å gjøre, ikke egentlig. Innerst inne vet jeg att alt det han har sagt er løgner. Ting han sier kun for å få meg til å stole på ham, selvom det er det siste jeg burde. Han lurer meg trill rundt, og jeg går fem på. Men kansje, bare kansje, er det jeg som lurer meg. Kansje alt har har sagt i det siste er sant, og jeg bare er en paranoid dritt. Jeg håper virkelig att det er det, selvom det nittini-prosent tjangs for att det ikke er det. Hva skal han med meg uansett?

Så istedenfor å ha en fantastisk kveld full av kjærlighet, sitter jeg her alene på rommet mitt. Jeg har endelig klart å rydde her, så jeg er ganske så stolt egentlig. Hver minste ting er der det skal være. Det er ganske uvant og ukoselig, men det holder seg nok ikke ryddig så lenge uansett. HIM spilles høyt på cd'spilleren, og jeg blåser hubabuba-bobler store som fjell. Alt jeg trenger nå er Oreo-kjeks, Cola og noe som får tvilen til å forsvinne. Skaffer du meg alt det, de hellige tre, skal jeg elske deg for evig.
Men nok syting for ikveld, så vi snakkes. Nå skal jeg halvsove og drømme meg vekk; yey!

 - Hvis du kunne valgt mellom å drept eller bli drept, hva hadde du valgt? 
 - Er du lykkelig?

5 kommentarer

Lone.

01.feb.2009 kl.21:59

1. Drepe, grangter. 2. Ja det er jeg =)

Lone.

01.feb.2009 kl.22:05

Garangtert*

Oddny

01.feb.2009 kl.23:43

Jeg hadde selvsagt drept.Er alt for glad i meg selv til å dø.Nei det er jeg ikke.

Bingri

02.feb.2009 kl.01:58

- Jeg hadde drept, men brukt lang tid på å finne ut hvem.- Til tider, ja. Men akkurat nå; nei.Får se hva morgendagen bringer.

susanne

02.feb.2009 kl.16:45

-DREPE!- hm.. Akkurat nå; sånn hallveis glad

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits