HOLD ME NOW, 'TILL THE END OF TIME

I was right. Denne dagen ble faktiskt bra, epic, awesome og alt det andre køddet jeg skreiv i sist innlegg. Så nå er jeg glad, og jeg gleder meg allerde til imorgen. En ny, fin dag med nye muligheter. 
 Denne dagen begynte bra med UKM. Der delte jeg og sandra en taco-dingsebums, og Sondre drakk en hel liten med vaniljesaus. Men desverre, så spydde han ikke. Det var "mye" bra musikk, men som vanlig var det også mange som aldri burde hatt deltat engang. Vi ble intervjua av en Haugesundavis dame, så people fra Haugesund, se etter ett nydelig bilde av meg og Sondre. Og til sist men ikke minst, snille snille Olav dedikerte en sang til meg. De var mine personlige favoritter for idag. Ikke fordi de spilte sang til meg, men fordi det var de som eide mest. Men til alles store sjokk var det Switchblade Love som gikk videre til stavanger, så gratulerer til dem! De forkjente det, mildt sagt. De er jo drit bra jo!

Senere på kvelden ble jeg henta av to ukjente, og martin. Det første som møtte meg var "Hei, jeg er HuskerIkkeNavn. Vill du.. *kremt*.. Vil du.. suge på ballene mine?" Og så brøyt alle ut i latter.
Hjemme hos Martin, chilla vi bare som vanlig. Vi så på liveshow av Gwar, rettere sagt tonnevis av falskt blod og gørr. Herregud, så forbanna genialt. Det er noe du bare er nødt til å se. Kostymene er awesome, og det ser utrolig nok ganske realistisk ut. De voldtar falske prester analt, med gigantiske kors. River opp kropper med tennene. Voldtar små jenter. Og ikke minst, river bebier ut av magen til mødrene. Det er brutalt, men faen så bra!

Morgendagens horoskop for tvillinger;
"Sats på kjærligheten. Sett fra en annen vinkel, kan du skape mye vakkert i dag, gjøre en god figur eller starte noe stort. Din omtanke for andre kan hjelpe å bryte isen. Vis deg som ydmyk, medfølende og personlig." Aaaawyeah, I like it. Får bare håpe på att det blir sant da, hihihi.

 - Hva skal du idag/søndag?
-  Syns du videon var morsom? Herreguuud, så genial den er!
-  Har du noengang sett ett liveshow av Gwar?


 

2 kommentarer

Maren.

01.feb.2009 kl.01:13

Ow, UKM er det jeg lever for <3Nesten.

susanne

01.feb.2009 kl.13:24

-Familie selskap.-I'm lazy, don't bother watchin' it.-Noope

Skriv en ny kommentar

MAY LISBETH

17, Karmøy

katter barter blekksrput zebrrra kjærleik kos fnising knising marilyn manson tegning body modification kunst dritt. slanger og solo brus kan holde seg langt unna. du kan kontakte meg på; chopoffmyhead@hotmail.com FINE SMÅ ER INNE OG SNIKER HER AKKURATT NÅ. bloglovin

hits